domingo, 9 de septiembre de 2012

TAIWAN: TAINAN


15 d’agost 2012        TAINAN


Gran porta del Sud.
Després de llevar-nos i esmorzar una mica a l’hostal va manar a l’estació d’autobusos del costat de l’estació de trens de Taipei i vam agafar el bus cap  a Tainan (220 NTD). L’autobús va trigar unes tres hores en arribar i cap a les 14:00 ja érem allí. Després de donar uns quants tombs per trobar un allotjament que ens resultés econòmic vam trobar un hotel (Hann Gong hotel) que tenia habitació doble amb WC per 750 NTD, i a més és a pryiop de l’estació de tren.



Tainan  és una ciutat que es caracteritza per tenir una concentració de temples força elevada i aquesta era la raó de la nostra visita. Vam seguir un recorregut que venia en la nostra guia (Lonely Planet) i que ens portava a veure en unes 3-4 hores 12 edificis entre temples (principalment) i altres edificis històrics. Tots els temples són gratuïts i no cal agafar cap transport públic per arribar-hi.

Us deixem unes imatges d’alguns d’ells i també d’una església catòlica que ens va  cridar l’atenció entre tanta cultura i religió oriental.


Jardí del Temple Koxinga's  Shrine.
Temple Dongyue

Temple Koxinga's  Shrine.



Temple confuncià 


Mireu que vam trobar entre els temples!! Our Lady Queen of China cathedral


No hay comentarios:

Publicar un comentario